“Dialogu” i Valton Beqirit u shfaq premierë në DAM Fest

Vepra e kompozitorit kosovar u interpretua nga dy instrumentistë ndërkombëtarë, Vitaly Vatulya në saksofon dhe Maria Nemtsova në piano.
Sarandë Selimi
Nata e parafundit e festivalit DAM, i cili sivjet veç po përfundon edicionin e njëmbëdhjetë, përveç veprave të mëdha ndërkombëtare kishte edhe një premierë poashtu botërore të shkruar nga kompozitori kosovar Valton Beqiri.

Read more>>>

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *